Σπίτι > προϊόντα > Nebulizer νοσοκομείων μηχανή >
Φορητή συσκευή αναψύκτη για παιδιά με ασφαλή συχνότητα 108kHz

Φορητή συσκευή αναψύκτη για παιδιά με ασφαλή συχνότητα 108kHz

Ασφαλής φορητός συσκευή νεφελωτή

Παιδική φορητή συσκευή αναψύκτη

Μεταφορτώσιμο μηχάνημα νεφελωτήρα 108kHz

Place of Origin:

China

Μάρκα:

deePNebu

Πιστοποίηση:

ISO13485 FDA

Model Number:

A18+, A18, B9, C9

Μας ελάτε σε επαφή με

Ζητήστε ένα απόσπασμα
Λεπτομέρειες προϊόντων
Δύναμη:
1-1,5W
Επίπεδο θορύβου:
≤35dB
Ομάδα χρηστών:
Παιδιατρική, παιδιά, ενήλικες
Τετάρτη:
DC5V ή 3V
Συχνότητα:
108 kHz
Μέγεθος σωματιδίων:
≤ 3,5μm
Δυναμικότητα:
9-18ml
Ονομασία του προϊόντος:
Μηχανή ιατρικού νεφελωτήρα για το σπίτι και το νοσοκομείο
Περιγραφή προϊόντων

 

Φορητή συσκευή αναψύκτη για παιδιά με ασφαλή συχνότητα 108kHz

Περιγραφή του προϊόντος:

Ένα από τα χαρακτηριστικά αυτού του κλινικού νεφελωτή είναι η ισχύς του 1-1.5W. Αυτό το καθιστά εξαιρετικά αποτελεσματικό στην παροχή φαρμάκων στους ασθενείς,διασφάλιση της έγκαιρης και αποτελεσματικής λήψης της απαιτούμενης δόσηςΗ συσκευή έχει επίσης μέγεθος σωματιδίων ≤ 3,5μm, εξασφαλίζοντας ότι το φάρμακο παραδίδεται απευθείας στους πνεύμονες για μέγιστο αποτέλεσμα.

Η Μηχανή Αναπνοής Νοσοκομείου είναι κατασκευασμένη από υλικά υψηλής ποιότητας ιατρικής ποιότητας.Τα υλικά που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή του το καθιστούν επίσης ασφαλές για χρήση σε κλινικά περιβάλλοντα, διασφαλίζοντας ότι οι ασθενείς δεν εκτίθενται σε επιβλαβείς ουσίες.

Η συσκευή λειτουργεί είτε με DC5V είτε με 3V τάση, καθιστώντας την εύκολη στη χρήση τόσο στο νοσοκομείο όσο και στο σπίτι.διευκόλυνση της λειτουργίας για τους επαγγελματίες υγείας και τους ασθενείςΗ συσκευή αυτή έρχεται με σαφείς οδηγίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης, καθιστώντας την ιδανική συσκευή για οικιακή χρήση από ασθενείς που χρειάζονται τακτική χορήγηση φαρμάκων.

Η συσκευή αναπνευστικού νοσοκομείου είναι μια απαραίτητη συσκευή στα νοσοκομεία και στα κλινικά περιβάλλοντα.Εξασφαλίζει ότι οι ασθενείς που πάσχουν από αναπνευστικές παθήσεις λαμβάνουν τα φάρμακα που χρειάζονται για τη διαχείριση των συμπτωμάτων τουςΗ Μηχανή Ιατρικού Νεμπουλίζερ για το Σπίτι και το Νοσοκομείο είναι μια αξιόπιστη, αποτελεσματική και εύκολη στη χρήση συσκευή στην οποία μπορούν να βασίζονται επαγγελματίες υγείας και ασθενείς.

 

Χαρακτηριστικά:

 • Ονομασία προϊόντος: Μηχανή ιατρικού νεφελωτήρα για το σπίτι και το νοσοκομείο
 • Μέγεθος σωματιδίων: ≤ 3,5μm
 • Συχνότητα: 108kHz
 • Ταχύτητα ατομικοποίησης: ≥ 0,3 ml/min
 • Τετάρτη: 5V ή 3V
 • Χαρακτηριστικά:
  • Αναπνευστήρας Αναπνευστήρας για άσθμα
  • Έξυπνος νεφελωτήρας πλέξης
  • Ψυχρός νεφελωτήρας για μικροτόμο
 

Τεχνικές παραμέτρους:

Ονομασία του προϊόντος: Μηχανή ιατρικού νεφελωτήρα για το σπίτι και το νοσοκομείο
Υλικό: Ιατρικός βαθμός
Δυνατότητα: 9-18 ml
Ποσοστό ατομιποίησης: ≥ 0, 3 ml/min
Μέγεθος σωματιδίων: ≤ 3,5 μm
Ομάδα χρηστών: Παιδιατρική, παιδιά, ενήλικες
Επίπεδο θορύβου: ≤ 35dB
Δύναμη: 1-1,5W
Συχνότητα: 108 kHz
Τετάρτη: DC5V ή 3V
 

Εφαρμογές:

Η συσκευή νεφελωτήριου νοσοκομείου της deePNebu είναι ιδανική για διαφορετικές περιπτώσεις εφαρμογής, όπως η συσκευή νεφελωτήριου στο σπίτι, η συσκευή νεφελωτήριου εισπνοής άσθματος και η φορητή συσκευή νεφελωτήριου στο χέρι.Είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικιακές ομάδες.Η συσκευή νεφελωτή είναι σχεδιασμένη να παραδίδει φάρμακα απευθείας στους πνεύμονες.καθιστώντας τον έναν αποτελεσματικό και αποδοτικό τρόπο θεραπείας αναπνευστικών ασθενειών και καταστάσεων.

Το προϊόν έχει επίπεδο θορύβου ≤ 35dB, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για χρήση σε ήσυχο περιβάλλον.Η χωρητικότητα της συσκευής αποσμητή κυμαίνεται από 9-18 ml, η οποία είναι επαρκής για τις περισσότερες ιατρικές εφαρμογές.

Όσον αφορά την συσκευασία, η συσκευή nebulizers είναι συσκευασμένη σε 30PCS/Carton, καθιστώντας την εύκολη για αποθήκευση και μεταφορά.Η τιμή είναι επίσης διαπραγματεύσιμη., καθιστώντας την προσιτή επιλογή για νοσοκομεία και ιατρικές εγκαταστάσεις κάθε μεγέθους.

Συμπερασματικά, η συσκευή νεφελωτήριου νοσοκομείου deePNebu είναι μια εξαιρετική επιλογή για όποιον αναζητά έναν αξιόπιστο και αποτελεσματικό τρόπο θεραπείας αναπνευστικών ασθενειών και παθήσεων.Είναι κατάλληλο για οικιακή χρήσηΕίναι επίσης κατάλληλο για όλες τις ηλικιακές ομάδες, καθιστώντας το ένα ευέλικτο προϊόν που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από διαφορετικά άτομα.

 

Προσαρμογή:

Με τις υπηρεσίες εξατομίκευσης προϊόντων της DeepNebu, οι πελάτες μπορούν να προσαρμόσουν το μηχάνημα αναψυκτικού για να ταιριάζει στις συγκεκριμένες ανάγκες τους.ή ένα κρύο νεφελωτήρα για μικροτόμαΕπικοινωνήστε με την deePNebu σήμερα για να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες προσαρμογής προϊόντων για την Μηχανή Νεμπουλίζερ Νοσοκομείου.

 

Γενικά ερωτήματα:

Ε1: Ποιο είναι το εμπορικό σήμα αυτής της μηχανής νεφελωτή;

Α1: Το εμπορικό σήμα αυτής της συσκευής αποσμητήρα είναι deepPNebu.

Ε2: Ποια είναι τα διαθέσιμα μοντέλα για αυτή τη συσκευή αναψυκτικού;

Α2: Τα διαθέσιμα μοντέλα για την συσκευή αυτή είναι τα μοντέλα A18+, A18, B9 και C9.

Ε3: Πού κατασκευάζεται αυτό το μηχάνημα αναψυκτικού;

Α3: Αυτό το μηχάνημα αναψυκτικού είναι κατασκευασμένο στην Κίνα.

Ε4: Είναι πιστοποιημένη αυτή η συσκευή αναψυκτικού;

Α4: Ναι, αυτό το μηχάνημα αποσμητήρα είναι πιστοποιημένο με ISO13485 και FDA.

Ε5: Ποιες είναι οι λεπτομέρειες συσκευασίας και η ικανότητα εφοδιασμού αυτής της μηχανής νεβουλίζερ;

Α5: Οι λεπτομέρειες συσκευασίας αυτής της μηχανής νεβουλίζερ είναι 30PCS/Carton και η ικανότητα εφοδιασμού είναι 2000PCS/10days.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Φορητό Nebulizer πλέγματος Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2022-2024 mesh-nebulizers.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.